Portal Online
Portal Online
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Portal Online

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTE REGULI HelpOnline poate detine informatii despre dumneavoastra ca: nume, email, telefon, data nasterii, oras sau...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16476)

Acord prelucrare date cu caracter personal

ACORD PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL


PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTE REGULI


HelpOnline poate detine informatii despre dumneavoastra ca: nume, email, telefon, data nasterii, oras sau chiar adresa. Aceste informatii au fost furnizate de utilizatorii site-ului prin intermediul formularului de inregistrare site sau prin intermediul formularului de contact.


Site-ul HelpOnline nu este responsabil pentru corectitudinea informatiilor postate de utilizatori. Unele din informatiile postate prin intermediul formularului de inregistrare precum: nume, oras, ... pot fi publice in sectiunile de membru ale site-ului, in general in sectiunile de comentarii produs, unde apare numele si orasul utilizatorului.


Ștergerea definitiva a contului de utilizator se poate face accesand sectiunea de contact sau trimitand un email catre noi cu subiectul "Solicitare stergere cont".


Scopurile cererii informatiilor considerate cu caracter personal:

  • numele: doar pentru identificare membrilor site-ului si afisarea acestuia in sectiuni precum comentarii site, autori articole
  • telefon: camp in general care nu este obligatoriu, nu este afisat in site, utilizat doar pentru a putea lua legatura cu un utilizator daca este cazul.
  • email: folosit doar in scopuri site precum: inregistrare, recuperare parola, mail-uri de confirmare a unei inregistrari, posibilitatea de abonare la newsletere ale site-ului
  • data nasterii: folosite in general pentru a trimite mesaje cu "La multi ani"

HelpOnline contine script "Google Analytics", prin care se obtin statistici cu privire la traficul din site. Aceste statistici nu inregsitreaza date precum: nume, telefon, email, ...


HelpOnline poate contine pe anumite pagini bannere publicitare furnizate de "Google Adsense". Aceste bannere nu sunt gestionate direct de noi si pot fi afisate in functie de domeniile dumneavostra de interes, utilizand cookies. Banerele publicitare afisate nu au nici o legatura cu informatiile cu caracter personal furnizate de dvs. la ingregistrare.


In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, HelpOnline prelucreaza datele cu caracter personal, cu respectarea cerințelor legale și în condiții care sa asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prin Date cu caracter personal intelegem orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.


Prelucrarea datelor cu caracter personal inseamna orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.


Stocarea reprezinta păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.


Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre HelpOnline se face cu respectarea următoarelor principii:

  • Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face în temeiul și în conformitate cu prevederile legale;
  • Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face în scopuri bine determinate, explicite și legitime, adecvate, pertinente și neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate și ulterior prelucrate;
  • Consimţământul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu excepția prelucrărilor care vizează date din categoriile strict menționate în Legea 677/2001, poate fi efectuată numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul în mod expres și neechivoc pentru acea prelucrare;
  • Informarea. Persoanele vizate iau cunostinta despre faptul ca li se vor prelucra date cu caracter personal;
  • Protejarea persoanelor vizate. Drepturile persoanelor vizate sunt: dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei.
  • Securitatea. Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel încât sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

In conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare, aveti urmatoarele drepturi : de a fi informat, de acces la date, de intervenţie asupra datelor, de opozitie, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a va adresa justiţiei.


Prin acceptarea prezentului formular de consimtamant confirmati faptul ca ati fost informat ca datele dumneavoastra cu caracter personal urmeaza sa fie stocate, prelucrate si utilizate in conditiile legii, si ca sunteti de acord ca aceste Date cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele astfel specificate, pe durata impusa de legislatia in vigoare, precum si asupra drepturilor dumneavoastra legate de prelucrarea datelor cu caracter personal de catre HelpOnline.

Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.